Jag är dum i huvudet

Samtliga texter/svar är från en människa som har lurat mig på pengar jag har sparat ihop.
 
Ni vet ögonblicken när en önskar att man ägde en pistol? Så att man skulle kunna skjuta sig i huvudet? Inte? Då är det bara jag. Just nu hatar jag människor. I mina ögon är det vidriga varelser. Det är alltså någon som har lurat mig på pengar, efter att ha påstått sig ha Håkan Hellström biljetter. Jag bryter ihop nu, vill bara gråta men jag orkar inte. Jag orkar inte. 
-1650:- till en idiot. TILL EN IDIOT. Det känns förjävligt. Givetvis finns det betydlgt värre saker människor kan göra och utsätta andra för men det här är bara för mycket - efter en jobbig vecka.

Hur naiv kan man få lov att bli? Jag ville bara ha två biljetter - blev desperat. Nu i efterhand var jag otroligt godtrogen. Jag bad om foton på biljetterna, men inte mer än så. Det var oerhört dumt. Fan. Det sjuka var att jag aldrig skickade min adress - och personen frågade inte efter den, men denna "säljare" skulle säga till när hen skickat dem. HUR SKA DET GÅ TILL UTAN MIN ADRESS? Jag var uppenbarligen helt geggig i huvudet igår - kom på den lilla detaljen för någon timme sedan. Jag har skickat flera mejl. Nu har jag inget hopp kvar - det var en bedragare. Det sjukaste är nästan att jag skrev att jag hade blivit lurad tidigare och därför bad om en bild (Läs: Det var inte sant men det känns som att människor tar illa upp när man är misstänksam) Ni kan på andra raden högt upp läsa svaret - tråkigt att höra(???!!!) Sedan lurade alltså den här människan mig på 1650 kr.

- Hur empatistörd och kall får man lov att vara? Mänskligheten gör mig, än en gång, besviken... Jag är så arg och ledsen. Ja, det har ni nog redan insett. Jag var tvungen att skriva av mig, usch vilken ångest att kasta så mycket pengar rakt in i ingenting.

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback