Jag klarar det, jag klarar det, jag klarar det #operationhjärntvättning

 
 
 
Veckan har varit tung med många långa pass och mycket stress, men om jag jämför med andra veckor har den ändå varit helt okej. Jag är tacksam för att jag slapp delade pass. Nästa vecka fick jag däremot ett helvetes schema vilket har gett mig ångest hela veckan, man får ju nytt schema på måndagar (även om det ofta ändras flera gånger under veckan - ofta till det sämre)... Om jag överlever den kommande veckan - överlever jag allt, känner jag just nu. Speciellt måndag och tisdag känns väldigt svåra att klara av i tanken. Jag har drömt två mardrömmar om morgondagen, då ska jag nämligen dela pass med fem personer(!) sex timmar, varav en person jag verkligen har svårt för. Hon har en lite så mobbningsaktig personlighet, något som jag hatar. Ja, vem gör inte det(?) Ni vet, en sådan typ bakom ryggen och säga något om en annan person på ett negativt sätt... 

Men jag måste försöka klara av det, på något sätt. Det finns inga andra val. Jag övervägde ett tag att sjukanmäla mig i alla fall på måndag men chefen går liksom i taket då och börjar hets ringa och fråga om sjukintyg. Vem orkar det? Oavsett hur sjuk en är eller hur mycket ångest man har är det ju lättare att gå till jobbet. 

Nu ska jag fly från verkligheten ett tag och läsa den här boken↑ det är faktiskt den enda boken jag har hittat som är skriven av någon med social ångest. Den var rätt dyr så hoppas den är bra.

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback