..............

Det känns lite som jag har ett sjätte sinne eftersom att måndag och tisdag verkligen blev två tunga dagar. På måndagen skulle jag dela pass med fem andra. Det började med att jag fick stå ute på gatan jättelänge för det hade blivit något krångel (Läs:som vanligt) så de andra var tvugna att hämta nyckeln. När de väl kom passade inte nyckeln(!) Jag blev faktiskt hoppfull - kanske slipper jag det här nu? Det handlade alltså om ett 5 timmars pass. Samtidigt blev det nu så att vi väntade utanför i en evighet. Det blev med andra ord väldigt social jobbigt. Sedan, när vi väl fick en nyckel, efter mycket om och men gick det knappt att gå in. Om ni kan föreställa er den värsta misären ni kan tillsammans med en lukt av cigg/rök och urin, är ni något på spåret. Alltså, det var det värsta jag har sett (och känt lukten av). Det gick inte att andas där inne. Vi var tvunga att gå ut. En bröt ihop av tanken att gå in. Men då blev det igen så att vi fick lov att vänta i trapphuset, på något slags godkänande att få slippa gå in. Det känns som att alla andra känner gemenskap och passar in, just på grund av det, medan jag inte alls känner det. Jag blir väldigt tyst och utanför i sådana sammanhang. Jag måste kanske inte tillägga att jag hatar det.

Vi satt där i över två timmar(!) tills vi tillslut blev tvingade att gå in, med munkydd och skor... Usch. Jag som tyckte att det var jobbigt redan innan jag visste om hur det såg ut där inne. Stackars människa som bor i den misären. Det är ju hemskt, men det hade behövts sanering. Men för att se det positivt överlevde jag. I tisdags var också en sådan dag där allt gick fel. Det känns som att jag börjar bli lite sönderstressad. Jag måste försöka hitta något annat jobb eller börja plugga. Men åh. Det är så svårt. Speciellt med social fobi. Jag vet inte riktigt hur jag ska klara det här livet, lite så känns det. Men det ordar sig, hoppas jag. 

I helgen har jag gjort lite för mycket - har haft svårt att slappna av på senaste. Men det har varit skönt att kunna lägga lite tid på att laga mat och baka, hinner inte det i veckorna eller ja. Jag orkar inte. Nästa vecka blir det många långa pass och mitt hat pass - ett jättestressigt på 5 timmar men det är bara att försöka gilla läget. Jag ska försöka blogga lite mer under nästa vecka, har lite saker som jag vill skriva om. Ha det bra, vi hörs!

 

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback