Jag var 1 av 70144


Jag visste inte ens om att det fanns så många människor. Ofattbart.


Phu! Vilken helg. Imorse var jag så trött att jag vet inte vad. Jag var alltså på Håkan Hellströms konstert. Jag önskar att jag kunde säga att det var magiskt men då ljuger jag lite. Det var otroligt mäktigt men den jag har varit på tmed honom tidigare var snäppet bättre, som jag minns det. Jag fick nog lite för mycket distans till scenen.
 
Sedan påverkade det nog en hel del att jag hade otur med människorna omkring mig, framförallt de två bredvid som snabbt visade sig vara kedjerökare. Jag fick rök i ansiktet under hela konserten(!) Jag var tvungen att soppa bort askan från kläderna... Dessutom sjöng de med väldigt högt och väldigt falskt. Och det är ju inte riktigt det man vill höra när man går på konsert. Jag tycker det är annorlunda om artisten ber människor att sjunga med, då tycker jag det blir jättefint och mäktigt men om endast de bredvid sjunger (läs:skriker) med blir det istället rätt störigt, tycker jag. Som om att det inte vore nog vifta tjejen alldeles bredvid mig väldigt mycket med armarna, så pass att jag fick ett par smällar. Lite komiskt i efterhand men inte riktigt där och då. Jag kan ibland bli så avundsjuk på gränslösa människor - tänk att vara så fri?

Samtidigt vill en ju inte tappa sin respekt för andra människor totalt. De drack väldigt mycket alkohol också så det påverkade förmodligen också deras omdöme. Nu låter jag som en bitter 80 åring men lite så kände jag mig.  Jag hade nog lite för höga förväntningar. Men, men det är ändå något att minnas.

Det var verkligen kaos när vi skulle gå därifrån, det kändes lite som att jorden skulle gå under och ALLA människor flydde därifrån - för sina liv. Jag har bara varit i Göteborg en gång tidigare så vi yra runt där rätt länge den natten innan vi hittade tillbaka till hotellet. Det blev lite mycket för mig, fick ett släng av panik men vi hittade tillbaka till hotellet tillslut. Hotellet som var vääääldigt dyrt, valde det bara på grund av att alla andra var fullbokade. Jag måste tyvärr säga att det inte alls levde upp till förväntningarna. Det fanns exempelvis inget handdusch munstycke, tv:en fungera inte, det fanns ingen dörr till toan, vääääldigt litet handfat och ingen hylla alls i badrummet, ingen sopptunna, sådär frukost, etc. Nu är jag väldigt klagoaktig känner jag men man blir ju lite besviken, och det känns så jobbigt att betala 2380+ kr för något man inte är nöjd med. Om jag ska se det positivt, som en ju måste välja att göra i slutändan, så var sängen väldigt skön!

Det var en upplevelse helt klart, och efter att ha haft en tråkig vardag väldigt länge är det så behövligt att bara komma bort.
Jag lägger ut en video här nedanför eftersom att jag filmade lite med mobilen, en får inte ta med systemkameror in men jag tänker att det är bättre än inget - som minne. Jag fick klippa bort en hel del på grund av att de bredvid mig tog över lite med sin sång, men något blev det, i alla fall! 70144 människor på samma plats. Det är svårt att ta in.

Håkan Hellström Ullevi 5/6 2016 from beefearless on Vimeo.


Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback