Livet går vidare

       
 
Ny låt från Birdy, jag gillar den. Inte helt otippat, jag brukar tycka om hennes låtar. I början tänkte jag att den var lite för "glad" för mig, hehe. Mest på grund av musiken, kanske, men börjar man lyssna på texten är den väldigt fin.

Det hade varit fantastiskt om det automatiskt blev något förändring vid ett nytt år men det steget måste man ju dessvärre ta alldeles själv... Det är så oerhört svårt, för mig. I fedags var det katastrof på det sociala planet, gud, det kändes riktigt illa. Jag orkar inte ens tänka på det. Imorgon blir det också väldigt fel. Jag "måste" sjukanmäla mig på grund av att jag fick ett pass med någon som inte har körkort, 40(!) min bort, förstå vilken ångest? Att sedan arbeta ihop med den människan i två pass. Jag är ledsen men det skulle bli för mycket för mig... Ångest på det också men vad gör man?  Jag klarar det inte. Just den peronen känner jag mig extra obekväm med också. Förlåt.  Nu kan det bli så att de passen bara blir förlyttade till senare i veckan eller till nästa vecka, håll tummarna för att det inte inträffar. Då dör jag. 
 
Usch. Jag orkar inte tänka. Det känns lite hopplöst just nu, livet. Men jag försöker ändå tänka positivt. (läs:dvs, jag försöekr inte tänka överhuvutaget) ehm. Det kommer nog trots allt ordna sig tillslut, hoppas jag.

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback