Roliga nyheter

 
 
Jaha då var det fredag och jag andas ut en aning. Jag fick dessvärre ett mindre trevligt mejl på eftermiddagen som tynger mig lite. Min chef har nämligen kommit på idén att skicka ut ett mejl "med roliga nyheter" varje fredag. Jag har börjat kalla det ångest mejlet. Allt som står ger mig bara ångest (Läs:mer ångest) Idag stod det, bland annat, att vi ska vara i mindre grupper på nästa träff/möte... Det betyder med all säkerhet att vi kommer behöva prata mer, diskutera. Det kommer inte gå att smälta in i mängden då precis, tanken på det gör mig illamående. Det stod även att de inom kort kommer bli nogrannare med att alla har arbetskläder på sig. Precis när jag köpt dyra träningstjats jag tänkt ha, en kan nästan tro de kan läsa tankar och vill jävlas... Jag orkar inte ha de där jäkla byxorna som åker av hela tiden, låt mig ha tajts(!) för tusan, spelar väl ingen roll.
 
Det tar inte slut där, det värsta som stod var att de nästa år kommer börja med regelbundna personalaktiviteter, bland annat skridskoåkning och korvgrillning. Alltså, VAD I HELVET? Skämtar de med oss, åka skridskor?? GRILLA KORV? Går vi i förskolan eller va...? Vi jobbar inte ens ihop 99% av tiden, vem vill umgås med människor man inte känner för fem öre? Och äta korv? HALLÅ? Jag inser att jag kanske är den enda som tycker det här låter helt sinnessjukt... Jag får hoppas att jag har hittat något annat (läs:bättre) jobb till nästa år, vad eller hur vet jag inte men jag försöker vara optimistisk.
 
Nu måste jag koppla bort arbetet och framförallt försöka sova ut i två dagar nu, sedan börjar 5 dagars helvete igen. Phu. 

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback