Hur jag överlever bilresorna

 
Nu klarar jag nog av resorna lite bättre, hoppas jag. Imorgon måste jag köra långt igen, det känns jättejobbigt som vanligt men jag hoppas att jag överlever. Det blir extra jobbigt på grund av att båda kunderna har larm, plus att jag saknar nyckel till en kund som TM (Läs:teamledaren) ska komma med någon gång under dagen, vilket betyder kontroll av min städning också. Ångest. Det positiva är att det är fredag imorgon, måste hålla ut! På måndag - tisdag har jag bestämt mig för att sjukskriva mig redan nu för jag har fått kunder otroligt långt bort+att en är hemma, jag orkar fasen inte.
 
Då lär jag väl dock få ett mejl från chefen som lyder "Jag hörde att du var sjuk, är det allvarligt eller kan du jobba imorgon? Det passar inte att vara sjuk nu när många är sjuka och det är personalbrist" Det var nämlingen några som har fått sådana mejl hörde jag idag på nyckelmötet, samt att de har fått frågor om jobbet verkligen passar dem när personerna i fråga till exempel har ifrågasätt att vi inte har tid att äta lunch. En person sa att hon har åkt hem och gråtit, varje dag. Det känns skönt att en inte är ensam om att inte orka med det här i alla fall, och att få bekräftat att det inte är rätt. Den här veckan har jag knappt haft någon nyckel alls, det har varit såååå stressigt. Då tycker de liksom att jag ska åka och hämta nyckeln, som är hos en kollega över 1 timme bort för att hämta en nyckel? Alltså. Men det är bara att försöka överleva tills man hittat ett annat jobb, förhoppningsvis ett bättre. Ja, eller tills jag kommit på vad jag skulle kunna plugga till/jobba med... Varför är det så svårt.
 
I övrigt känns Sverige väldigt svart idag på grund av attacken på skolan i Trollhättan det är så oerhört ofattbart, jag finner inga ord. Jag klarar inte av att tänka på det, lider med alla inblandade. Det är fruktansvärt.

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback