Skit vecka

I måndags var jag ledig för att lämna in bilen på lagning - helt okej. Men sedan gick det utför. Jag fick otroligt ont i örat och hade det hela veckan+allmänt hängig, kände bara för att dö. Jag kunde ju inte gärna sjukanmäla mig eftersom jag gjorde det två dagar förra veckan... I tisdags fick jag klagomål↓ Alltså, det måste finnas en speciell plats i helvetet för sådana som klagar på städare, gud städa själv om du inte är nöjd(!) Förlåt men så känner jag. (även om jag överdriver lite men man blir liiiite less)

 
"Hur känner du för den städningen" Ehm, vad ska man svara på det? Skit som vanligt? Det går ju inte. Jag kände för att svara: "Oj, då måste jag ha gått in i fel lägenhet"... I onsdag var jag tvungen att åka till en stad längre bort - alltid lika irriterande eftersom chefen sa på intervjun att jag skulle få jobb i samma stad. Trots det måste jag ligga och köra till andra städer, ofta, flera gånger i veckan. När det bara är för två timmar känns det extra tungt. I lägenheten jag kom till fanns det ingen luft alls och på det fungerade inte dammsugaren... Orkade inte. I torsdags var jag tvungen att köra långt igen. Jag hade ingen nyckeln heller, frågade långt innnan vart den var och de svarade att den låg hos kunden. Tror ni att den gjorde det? Givetvis inte, jag kände verkligen det på mig. Så där satt jag och väntade, i två timmar. De sa att de skulle ringa upp "om en stund", men timmarna gick. Tillslut kom kunden hem och öppnade, inte alls stressigt att göra det jag måste på en timme istället för fyra...

I fredags var jag tvungen att åka och lämna nycklar till kollegor, sedan 2 min innan passet, när jag redan var hos kunden ringde de från kontoret och sa att kunden avbokat. Tack för det liksom, kunde jag ha sovit hela morgonen+sluppit stressa. Det var en bra bit och åka också... Sedan erbjöd de mig en kund i en annan stad istället, jag tänkte bara "Jag orkar fasen inte" det var bara för två timmar dessutom... Då säger hon "Då får du inget betalt, då" för man ska egentligen få betalt om någon avbokar i sista minuten... Sedan blev hon jättesne för det och vägra svara på vad larmkoden till min nästa kund var. Vissa människor alltså.

Så ja, usch. Nästa veckan kommer också bli skit+har delat pass+kunder som är hemma... Men nu:fortfarande lördag = försöka tänka bort jobbet, tyvärr mår jag inte jättebra men man får försöka vila upp sig med choklad och pizza. ...det här blev ett väldigt negativt och gnälligt inlägg men ibland måste man bara klaga av sig lite, eller en hel del. Jag försöker tänka att det bara är en period i mitt liv, att det kommer bli bättre och att jag kommer att hitta hem, om ni förstår hur jag menar.

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback