"kan du hjälpa mig?"

 
 
 
Det är så skönt att ha kollegor som ställer upp för en, hehe! Nästan så att man tror att de har pratat ihop sig för att driva med mig... Det här är alltså fem olika personer jag frågat om hjälp, för något jag egentligen inte ens har ansvar för - något vi ska hjälpas åt med men som jag har fått ta i två veckor nu. Jag vet inte vad jag ska säga... Jag ska alltså vara ledig måndag-tisdag, jag och min syster ska åka och kolla på Mia Skäringers förställning, sett fram emot det hela året. Jag har också beställt klipptid, tänkte att det är lika bra att få det gjort. Det känns inte lika kul, ångest deluxe. Bara det att sitta och titta sig själv i spegeln+ försöka vara social+ ha ångest över att det kommer se förjävligt ut. Men det är bara att försöka klara av det och hoppas att det är värt det den här gången, förra gången bröt jag ju ihop totalt.... Det såg inte klokt ut.
 
Till saken hör att jag fick alla nycklar för den här staden för ca två veckor sedan, eftersom det är kaos på kontoret. Nu måste någon annan ta dem, eftersom jag är ledig. Jag ska ju egentligen inte ens ha dem men ingen annan vill, mellan raderna handlar det ju om det och inget annat. Jag fick panik i fredags när jag försökte få någon att ta nycklarna och alla vägrade. Vad gör man? Jag har ingen aning, man kan ju inte annat än fråga.
 

 
I veckan åkte jag till en stad ca 50 min bort, när jag kom fram ringde de och sa att kunden bokat av. Skratta eller gråta? Det är frågan, det är ju inte första gången... Bara att åka hela vägen hem igen. Jag fick också ändrat schema för nästa vecka, känns som ett straff för jag är ledig med tanke på att jag fick en kund 60 min bort på morgonen, och sedan en 60 min bort därifrån till nästa kund. Typ tre timmars körande den dagen. Usch. På det har jag inte nycklarna jag behöver, det är en sådan ångest och panik, stress. Men jag ska försöka tänka bort det måndag-tisdag även om det blir svårt.
 
Håll tummarna för att jag hittar till frisören i Sthlm samt att de inte klipper av allt mitt hår! 

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback