Stunder när man bara vill försvinna

 
 
 
 
 
Gud, förra veckan alltså...Om jag ska beskriva den med ett enda ord blir det ångest. Usch, jag hade jättesvårt att hitta och har fått enorm ångest över det nu. Och det har varit mycket problem nyckellås.(Läs:det har inte gått att öppna eller/och låsa dörren, tillslut har jag dock lyckats...) Jag har haft panik. Det är något med tomma och tysta hus/lägenheter som är lite kusligt - det gick upp för mig när jag var hemma hos någon som hade städgrejorna en trappa ner i en mörk källare. Den där ångesten att någon kan komma hem också, det känns som om man gör något fel när man är hemma hos nån random människa och städar i deras hus/lägenhet... Och så har jag ju lite (dagens underdrift) svårt för det sociala. I torsdags hade jag stora problem att hitta till båda lägenheterna jag skulle till. Panik. Sedan i sista huset var jag verkligen tvungen att gå på toa, tar ju max 20 sekunder tänkte jag... TROR NI INTE DOM KOMMER HEM NÄR JAG SITTER DÄRINNE?! Jo... Inte alls jobbig stämning. Typ dog.
 
Det här med nycklarna är verkligen ett enormt problemet, jag fick åka runt som en galning förra veckan och hämta nycklar. Vissa i den här staden har tydligen ordnat ett eget nyckelmöte, eftersom dom är missnöd med att behöva åka till en annan stad 60 min bort klockan 6 på morgonen(!) Inte jättekonstigt men det tycker tydligen chefen som sa att jag inte skulle blanda mig i det när jag skrev att jag hade hört om ett nyckelmöte här i staden.Typiskt. Jag som blev lättad när jag hörde det, orkar fan inte åka enda dit varje måndagsmorgon... Det är farligt att köra bil. Jag är fortfarande i chock efter min nära-döden-upplevelse på motorvägen förra veckan. Idag körde en lastbil om mig i spöregn, trodde jag skulle dö eftersom den körde så nära mig. Jag hatar att känna att jag inte har kontroll, jag hatar att köra bil. Jag litar varken på mig själv eller andra i trafiken. 

Jag har verkligen ingen energi till något längre, det tar på krafterna att jobba och köra runt som en tok, ha ångest och panik om vart annat. Otroligt stressigt. Det blir inte mycket bloggande. Men det är saker jag vill skriva om som jag ska försöka få energi till i veckan. Imorgon ska jag åka till en annan stad, och städa hos en människa som är hemma... (Läs: de flesta är ju tack och lov inte det) Jag behöver kanske inte nämna att jag håller på att dö av ångest? Varför måste personen vara hemma... Jag orkar inte med den ångesten också, räcker med den att inte hitta dit... eller den om att dö på vägen. Minns inte om jag berättade om förra veckan när en person var hemma? Han hade i alla fall värsta förhöret med mig, men det var bara ett två timmars pass så det kändes som jag kunde överleva det men nu är det alltså hela 4 timmar med en främling. Livrädd att personen kommer kritiska hur jag gör nåt, prata med mig hela tiden, osv... Åh, jag vill bara ha morgondagen gjord.


Hej ville bara skriva att jag tycker att du verkar vara en väldigt fin människa och jag hoppas att du lyckas finna lyckan inombords. Jag upptäckte din blogg via en kommentar som du lämnade på radiopsykologens hemsida för två år sedan när jag medverkade där. Tyvärr upptäckte jag inte din kommentar då :-( utan upptäckte den först nu när jag läste igenom kommentarerna. Har full respekt för dina sociala svårigheter men OM du vill och vågar får du gärna skicka iväg ett sms till mig om du vill prata: 0725404849 //Mvh Rickard Melkersson

Svar: Hej Rickard! Vad fint av dig att skriven till mig trots att det var ett tag sedan jag skrev min kommentar. Jag minns inte riktigt programmet utan mer att det gav mig något (kanske en känsla av att inte vara ensam?) och att jag gärna ville skriva till dig. Det hade varit intressant att lyssna på igen om det finns kvar? Du kommer nog inte se det här svaret men jag inte har pengar på mobilen kvar, så jag kan inte smsa... Men jag vill gärna svara. Ha det fint!
beefearless.blogg.se

2015-07-22 // 15:34:02Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback