Om jag hade lite kraft kvar att ge dig, om jag hade lite hjärta att dela med mig, om jag hade lite kärlek så skulle du få den


Jobbig dag idag, började 7:00 (Läs:måste gå upp kl 5:00) åkte och hämtade nycklar hos en person först och städade sedan hos två olika familjer 4 timmars pass, det tog inte alls sålångtid så det blev väldigt segt. Och då får jag ångest över att de ska komma hem, och börjar tänka på mina resterande dagar och vill bara försvinna. Inte roligt alltså.
 
I måndags gick allt fel, började med att jag skulle hämta nycklar i en stad ca 50 min bort (väldigt rimligt...) Tror ni inte bilen framför mig åkte rakt in i staketet på motrvägen?! Jag blev så otroligt chockad bara. Det flög bitar från bilen... Det kändes så overkligt, händer det här verkligen? Jag blev så rädd, fattade knappt vad som hände. Men personen i bilen klarade sig. (Läs:Jag och bilen också) Sedan när jag väl kom dit fick jag bara två nycklar av typ 10?! Jag var tvungen att ringa runt och hämta nycklar hos människor hela dagen... Otroligt stressigt. Jag som hatar att ringa också. Det är knappt att jag klarar av det. Och när jag skulle till en kund lite senare sa personen att hon avbokad, så jag åkte hem igen... Det skulle jag tydligen inte ha gjort, jag skulle ha ringa till kontoret fick jag veta efteråt i ett inte allt för trevligt mejl. Tog åt mig lite onödigt mycket av det, men jag kunde väl inte veta det?! Nu känns det som alla tycker jag är helt konstig och besvärlig. Det är också på grund av att jag frågat om jag kan få byta med någon på torsdag nästa vecka när kunden bor x-antal timmar bort. Men jag sökte ju faktiskt jobb i staden jag bor i... Det märkliga är också att ingen har sagt att de också byter nycklar i staden jag bor i på måndagar, det är väl en ganska viktig detalj?! Jag fick veta det av en jag hämtade en nyckel hos.
 
Imorgon skulle jag ta med id kort till första kunden... Märkligt(?) Det måste vara någon som är lite paranoid. Men det betyder i alla fall att personen måste vara hemma... Ångest. Och på fredag ska jag städa ihop med en främling i 5 timmar, det har jag verkligen ångest inför. Jag är inte så bra på att prata och vara normal... Det hade verkligen varit skönt om man kunde sluta oroa sig över vad andra tänkte om en, men det går bara inte.
 
Det går inte så bra att tänka en dag i taget känner jag...

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback