Årsresume 2015

 
 
                

Jag har inte riktigt haft energi att blogga senas tiden. Det har varit lite (Läs:väldigt) tungt på jobbet. Jag orkar inte ens tänka på eländet som varit. Nu vill jag bara glömma det och se framåt eller nja. Just nu vill jag inte tänka alls, vilket jag faktiskt inte behöver på i alla fall fyra dagar eftersom jag är ledig. Julen var helt Ok i övrigt, det är så roligt att göra människor glada. Jag älskar att ge bort julklappar, allt kändes dessutom lyckat förutom en julklapp kanske men det får man ta. Det är ju framförallt tanken som räknas. Nu är det snart nytt år och det är med blandade känslor jag går in i det nya året. Jag är lite rädd att fastna i det här som jag inte riktigt trivs med. Då får jag en sådan framtidsångest, jag har ju ingen aning om vad jag ska plugga till... Åh.
 
Jag tänkte ge på på att skriva en kort årsresume. Allt känns svart faktiskt så jag har varit tvungen att gå tillbaka lite i bloggen. Insåg att det faktiskt var i år jag klarade matematik 2, det kändes som att det var jättelängesen?! Det var verkligen en enorm ångest. Jag trodde verkligen inte att jag skulle klara det. Nu har jag absolut inte några superbra betyg, med tanke på att jag i princip "bara" fick E under gymnasiet. När jag har pluggat själv har jag fått bättre betyg men ja, i snitt är jag långt ifrån i toppen. Men jag har i alla fall slutbetyg nu. Då ingick ju egntligen i matematik 2, utan jag fixade det i efterhand för att det krävs till de flesta utbildningar. Så det var något positivt åtminstone.

Något annat positivt är att min lilla tax (Läs:ja, det blir väldigt random och flummigt nu) har kunnat börja gå lös i skogen, det trodde jag aldrig för 1 år sedan. Jag har nte vågat testat överhuvudtaget men när jag gjorde det lyssnade hon på mig rätt bra. Det är väldigt härligt att hon blivit rätt lydig i alla fall, även om det är på hennes villkor... Hehe.

Sedan tog jag faktiskt ur min tandställning som jag har haft i ca 3 år, otroligt skönt att få bort den och jag blev faktiskt nöjd. Det har varit en hel del ångest också, det har varit mindre bra. Jag bodde själv en del i sommar också vilket var otroligt skönt. Längtar tills jag kan flytta hemifrån, har utbildning och ett jobb jag tycker om. Just nu känns det väldigt långt borta men man måste ju försöka ha tro på det i alla fall. Livet blir ju väldigt tungt annars.

Det största händelsen var trots allt att jag gick på en arbetsintervju. Väldigt spontant. Alltså, den ångesten var en klass för sig. Herrejääääävlar. Något av det värsta jag gjort, det var ju inte så jättefarligt väl där men jag hatar verkligen att bli granskad på det sättet. Jag känner mig patetisk och dum. Men jag klarade det ju trots allt och fick jobbet. Sedan har det jobbet tagit över mitt liv en hel del, vilket har märkts på bloggen. Det har varit ett evigt kämpande och jag har knappt haft ork för något annat. Något positvt med det (Läs:bortsett från lönen) är att jag har också lärt mig köra långa sträckor själv, vilket jag innan var livrädd för. Speciellt att köra på motorvägar. Nu är jag faktiskt nästan bekväm med det.

Tufft har det varit och jag har brutit ihop många gånger på vägen, bokstavligt talat också, men någonstans har jag insett att jag faktiskt klarar mer än jag tror. På det sociala planet har det inte hänt så mycket däremot, jag har känt mig rätt bortgjort eller/och utanför i sociala sammanhang och det har varit otroligt jobbigt. Usch.

2015 var, generellt, ett skitår. Bortsett från att jag tjäna pengar och även lyckats sparat en del. Det är ju bra. Men ja, det har varit kämpigt. Jag vill inte tänka på mål och liknande för 2016, det får bli som det blir. Det är bara att hoppas att 2016 blir ett bättre år. Jag ska försöka tro lite mer på mig själv och ta för mig lite. Det är viktigt. Vi är bra! 


Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback