Människor som inte kan läsa mellan raderna

 
 
 
 
Visst är det väl inte bara jag som förstår att jag menar att det inte alls går bra att hämta henne, att jag typ dör av ångest av bara tanken - att jag hellre skulle ta en avlivningspruta om alternativet fanns? Ja okej, det kan hända att jag var lite otydlig men jag vill inte bli sedd som oschysst för att jag har socialfobi (o.s.v.) Lägg gärna märke till hur jag kommer på ett diskret sätt att ställa samma fråga igen, ville helst bara skriva "FÖR I HELVETE, SVARA!!"... Jag klarar inte när människor som inte svarar på sms. (Dubbelmoral eftersom jag ofta inte svarar men det är för att jag inte vet vad jag ska svara, får prestationsångest) Jag klarar inte av att leva i ovisshet, jag har ett sjukligt kontrollbehov och vill bara veta, så att jag kan vänja mig vid tanken av att exempelvis hämta en främling, köra henne, jobba med henne... Och så vidare.
 
Hur det gick? Jag överlevde. Det är ungefär så det gick. Varken jättedåligt eller jättebra. Men jag hatar den där tystnaden som blir, det känns som jag förväntas eller snarare SKA säga något men jag vet inte vad. Jag får bara en sån oerhörd ångest... Jag blir handlingsförlamad - tyst. Om man frågar min medpassagerare hur det gick hade hon förmodligen svarat att det var en nära döden upplevelse. Men alltså, ibland glömmer jag bara bort högerregeln och då är det lätt hänt att man är en centimeter från att köra ihjäl sig, och de andra eventuella personerna i bilen. Jag tror inte att hon kommer vilja åka med mig igen. Hoppas. (Förlåt, men jag var nära att dö av ångest - jag gjorde nog t.o.m. det ett tag) 
 
Ja annars var jag så trött igår att jag satt ner och dammsög. Krafterna tog slut, om jag någonsin haft några... Det har varit den värsta veckan på länge. Nu ska jag försöka koppla bort jobbet (gud, vad konstigt det känns att skriva, har jag verkligen ett jobb? Ett riktigt? Hur gick det till? Hur klarar jag av det? Eller gör jag det överhuvudtaget?) och försöka att bara ta det lugnt och äta.
 

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback