De ställer för många frågor och jag, jag bidrar inte med nån. Jag tycker mig höra vad de tänker, är hon sådär jämt


Jag klarade det verkligen tillslut

 
Ja hur ska jag sammanfatta den här händelsen... Jag har nu gjort det jag tänkt göra i drygt 3 år, nämligen träffa någon från nätet. Tidigare, när jag var 18-19 år var jag lite mer besatt av tanken. Jag vill verkligen försöka få någon vän på det sättet. Sedan gick det ganska mycket åt helvete, förmodligen främst för att jag inte riktigt vågade. 
 
Men nu blev det som sagt av... Den här personen som jag träffade har jag haft kontakt med ett tag, längre tid än vad det känns som. Man skulle kunna säga att hon tvingade mig att ses på ett positivt sätt, jag kunde liksom inte säga att jag inte kunde fler gånger. Jag kände mig elak, även om jag ju bara var livrädd. Jag tror dock att det kan vara svårt för någon som inte varit där jag är, att riktigt förstå den ångesten och rädslan men jag vågade faktiskt ta upp det på ett lite diskret sätt. Det var i alla fall skönt, att hon åtminstone visste om att jag var blyg även om det är lite av en underdrift...
 
Hur det gick? Tja, jag skulle inte säga att det gick bra. Jag frågade ingenting, och var allmänt tyst. Det var ganska jobbigt. Samtidigt ville jag inte gå och hänga mig efteråt, SÅ dåligt gick det inte. Jag pratade ju lite i alla fall. Och för att vara så nervös/LIVRÄDD innan så är jag nöjd. (nåja, nöjd är ett starkt ord. Det är jag inte, men jag gjorde det i alla fall vilket jag är lite stolt över) Det kändes tråkigt nog inte riktigt som det klickade riktigt emellan oss, hon var snäll och så men hon var väldigt pratig. Vilket det ju absolut inte är något fel på men jag har lite svårt att ta plats minst sagt. Men jag hoppas jag kan våga göra det här fler gånger, så jag kan bli av med min sociala fobi, och svårigheterna jag har att prata med människor jag inte känner.
 
Någonstans måste man ju börja? Det kan ju inte gå bra direkt, om man som jag, levt i sin egna lilla bubbla väldigt länge och har en dålig erfarenhet av människor sedan tidigare. Det är oerhört svårt men jag måste. Jag måste, ta mig förbi det.

The darkness inside you can make you feel so small

 
Jag vet att jag inte bloggar så mycket längre, jag vill försöka göra det men just nu hittar jag inte riktigt orden. Det är något mörkt inom mig som inte vill försvinna, det känns som att jag inte riktigt vet hur jag ska hantera det. Jag bara flyr ifrån det hela tiden, förtränger det. Den där verkligheten. Det måste jag försöka sluta göra, annars känns risken övervägande stor att det inte kommer gå speciellt bra för mig i livet... Jobbig insikt.
 
Inom en snar framtid kommer jag åtminstone göra något som jag hoppas kan stärka mig lite. Det kan tyvärr bli tvärt om också. Jag är rädd, men det är något jag har kämpat för sedan jag var 18 år gammal. Det kommer med största sannolikhet gå åt helvete, men det viktiga är väl att man vågar lite? Inte att man lyckats? Jag måste försöka bli lite modigare, nu ska jag försöka vara det. Åhh jag vill så gärna att det ska gå bra, men jag tror dessvärre inte det. Jag behöver självförtroende men jag vet inte hur jag ska få det... Jag kommer berätta om vad det är när det är över. Just nu klarar jag inte riktigt av att skriva om det. (Ja jag vet, jag måste jobba med att sluta förtränga verkligheten, den kommer ju inte försvinna för det) Gud, vad har jag gett mig in på.

Det är alltså såhär, på riktigt

 
Det här är så klockrent, precis som i verkligheten ju. Haha! Det skrattet behövde jag för jag har precis börjat en ny kurs, du som eventuellt följt min blogg ett tag, vet att det innebär ångest. Den här kursen verkar så otroligt komplicerad, jag förstår ingenting på riktigt. Å andra sidan kände jag likadant med tidigare kurs (ja egentligen alla tidigare) och den fick jag på något sätt ett A på? Jag förstår ingenting, men läraren verkade verkligen otroligt snäll. (Ja jag tror mina bättre betyg grundar sig i lärarens snällhet)
 
Men efter den här kursen har jag faktiskt "Grundläggande behörighet" Phu! Vilken jävla resa det har varit, men tänk att jag fixade det tillslut? (om jag nu kan ta mig igenom den här kursen) Det trodde jag verkligen inte. Jag måste dock göra matte 2 sen också, det har man ju inte lite ångest inför men en sak i taget. 

All I need to know is that my past is behind me, all I need to find my ways are streetlights to guide me

 
I’ve gone away, I never meant to stay 
Left my letter in drawer then I took the train 
to somewhere else where they don’t know my name 
They won’t judge my ways 

See I can’t live like them, it never made much sense 
selling time and heartless tasks just to pay my rent 
I need more space and I need unplanned days 
I believe in faith 

All the things I swore I’d be 
and all the things I would do 
Don’t you worry 
I’ll remember you 

All I need to know is that my past is behind me 
All I need to find my ways are streetlights to guide me 
I don’t want no walls I’ll build my home on this open road 

But know that every song I’ll sing for you 
Everywhere I go I wish I’d go with you 
In everything I do I wish you’d been there too 
I’ll remember you