Dag 365 av 365

 
Jag skrev ett inlägg om mitt år, mina mål m.m. (tog över en timme) och precis när jag skulle publicera det hände något så ALLT försvann... Varför spara jag inte emellan?! Åh, så oerhört frustrerande... Jag orkar verkligen inte skriva om allt, det var så mycket samt jobbiga tankar. Jag minns inte ens allt jag skrev just nu. Men jag ska försöka återge lite av det jag skrev i alla fall, en årskrönika måste jag ha! Men det får bli IMORGON för nu är jag alldeles för ledsen och irriterad på att allt försvann.
 
Gott nytt år på er i alla fall, alla fina själar! Jag hoppas att du, som eventuellt läser det här, känner hopp inför det nya året... Det MÅSTE bli bra. Du, jag, vi förtjänar att bli lyckliga! ♥

Frånvarande stjärnor

 
Åh vad jag tycker om den här låten↑, upptäckte den för drygt 2 veckor sedan och kan inte sluta lyssna. Love (Läs:artisten) berättade i programmet "så mycket bättre" att den handlar om en vän som tagit livet av sig... Om man lyssnar på låten med det i tankarna är den så oerhört stark och fin. Ja annars också men speciellt då!
 
Det känns plötsligt som om tiden inte räcker till, plugga, fixa julklappar, skicka iväg tradera paket, tvätta, laga mat, gå ut med/aktivera hundarna, blogga, lägga ut foton på instagram ibland... (ja dom två senaste är ju inte direkt livsviktiga men man vill ju hinna/orka/fixa ALLT) Det slutar med att jag inte gör någonting tillslut och har ångest över allt jag borde göra. Men matten har jag faktiskt suttit med ganska mycket sedan den startade för ca 4 veckor sedan. Jag förstår dessvärre inte mycket ändå, ligger redan efter. Det gör mig oerhört uppgiven. Nu tvivlar jag, om möjligt, ännu mer på mig själv än tidigare. Det gör mig fruktansvärt stressad, kommer jag fixa det eller tvingas jag ge upp?
 
På tal om bloggen.. Jag har så många påbörjade inlägg, många är flera månader gamla. Det är så mycket jag vill skriva om och berätta, samtidigt som det tar emot eftersom att det är jobbigt att tänka på. Då blir det att jag stänger in mig i min egna lilla värld istället för att möta verkligheten, som jag gjort så många gånger tidigare. Dålig ovana, minst sagt. Men jag ska försöka klara av julen och sen tänkte jag försöka mig på att skriva en årskrönika. Det gjorde jag ju förra året, det SKA bli av för det är alltid roligt att se tillbaka (eller ja, snarare ångestfyllt men ni förstår) Jag återkommer, förhoppningsvis, snart igen!