Ni vet dom där dagarna när allt flyter på lite extra?

  
Imorse hade jag min (förhoppningsvis) sista körlektion. Jag är en sann tidsoptimist så när det var 10 min kvar tills jag skulle vara där (bor relativt nära, hinner om jag springer diskret på 9 min) så springer jag ner för trappan och hoppar ner den sista biten... Där tog det stopp. Jag slog huvudet i taket och föll rakt ner på golvet. (se min fiiiiiina illusion. Obeservera bulan) AJAJAJ. Där låg jag en stund tills jag kunde ta mig upp och vingla iväg till körskolan, kände mig helt borta... Så hur den körlektionen gick kan ni kanske föreställa er.
 
Jag känner mig faktiskt fortfarande lite förvirrad och yr, värker i huvudet och så har jag fått världens största bula... Inte så lyckat det där hoppet alltså. Det är bara att hoppas att turen är med mig extra mycket imorgon istället (eller rättare sagt huvudet) skulle vara helt underbart om jag fick höra "jag tänker godkänna dig" Går inte ens att beskriva den lättnaden jag skulle känna då, vore helt fantastiskt... Om bara viljan kunde räcka.

Jag saknar inte mycket men jag saknar illusionen om att allt kommer ordna sig.

               
 
Jag tänkte bara lämna något slags levnadstecken... Det har blivit lite så att jag har stängt in mig i min egna lilla bubbla och försökt förtränga verkligheten. (Inget nytt) Allt känns bara så otroligt jobbigt just nu, verkligen ALLT. Men jag är relativt säker på att den största boven i det här är körkortet, känns så sinnessjukt jobbigt att inte ha fått det avklarat än.
 
Och ja, hur mycket pengar jag har lagt ner på det hela vill jag inte ens tänka på... Idag har jag betalat in till körskolan+någon mer räkningar, det var inte direkt så jätte upplyftande. Imorse hade jag över 9 tusen på kontot, nu har jag 700:- kvar och det ska räcka till vääääldigt mycket+julklappar. Det känns inte heller jätte bra. Jag måste nog försöka komma på något att sälja... Jag tror dessvärre inte att jag äger något som är värt över 100 kronor.
 
Det är i såna här stunder som jag önskar att jag aldrig hade börjat ta körkort. Här sitter man utan pengar, utan körkort, med ångest och ett ännu sämre självförtroende... Alla dessa förväntingar och hoppet som man trots allt har som blir till ingenting. Alltid. Det är så himla typiskt, varför kan ingen bara få gå lite bra nån gång?
 
MEN nu får jag inte ge upp och gräva ner mig, även om det känns som jag tappat mig själv helt och hållet. Det är trots allt inte riktigt hopplöst än... Jag ska verkligen försöka ta det där kortet på lördag. Jag vet inte om jag överlever om jag misslyckats igen, jag vill inte ens tänka tanken. Då är det verkligen kört, både rent praktiskt (har inte råd) och psykiskt.
 
Det är bara att hålla tummarna jäääävligt hårt så kanske något för en gångs skull kan få lösa sig tillslut för mig... Det måste bara gå, hoppas, hoppas, HOPPAS. Fast inte för mycket, ha inga förväntingar - Jag hatar den balansgången.

Det här med att jag har googlat för att hitta en viss information i flera dagar...

 
Och när jag efter många om och men frågar (Jag tycker av någon anledning att det är skit jobbigt, man vill ju inte verka dum) Så svarar läraren "Har du försökt googla" HAHA... Det var lite komiskt. Och vad hon måste tro jag är dum, det är väl det absolut första man gör när man vill få fram någon information? Aja, det är väl bara att googla vidare då... 
 
Imorgon har jag en körlektion igen... Det känns lite extra jobbigt med tanke på att jag redan haft min sista körlektion, läraren har redan sagt "sista körlektionen nu, hur känns det? Så otroligt misslyckat. Men det är bara att försöka ta sig igenom det, hoppas bara det går bra så att jag inte helt plötsligt hamnat på ruta 1, igen. 

Sometimes I wish we could be strangers so I didn't have to know your pain. But if I kept myself from danger, this emptiness would feel the same.


Om jag tröstäter?

 
 
Abolut inte... Jag skulle aaaaldrig komma på tanken.
 
Det var verkligen helt sjukt i affären idag -->Man skulle kunna tro att det är julafton imorgon. Ångest, vill bara hoppa över julen... Men den nya smaken på julskum är iallafall god (Ja, jag kan faktiskt vara positiv om jag bara anstränger mig lite) den smakade dock inte knäck utan såna där kolasnören man (jag) åt när man var liten, blev lite nostalgi.
 
Annars så har jag inte gjort så mycket idag, känns lite tomt (på ett bra sätt) eftersom att jag slipper plugga körkortsteori nu. Jag borde å andra sidan ha gjort klart dom sista uppgifterna i den kurs jag går nu men jag har fastnat totalt. (Det är möjligen ingen som råkar veta var man hittar "Marknadsföringslagen" för olika länder? Det är väl typ sånt man bara vet...) Nästa vecka börjar nästa kurs, som jag tror kan bli ganska intressant! (psykiatri)
 
Då börjar snart Idol, har för mig att jag läste att dom ska sjunga många bra låtar ikväll. Bl.a "Fast car" vilket är en av mina favorit låtar. Det är dock inte Jens (som jag hoppas vinner alltihop) som ska sjunga den, men det känns som det är omöjligt att slå eller komma i närheten av Tracy chapman, låten passar verkligen hennes röst. Så det var nog lika bra!

Jag saknar illusionen om att allting kommer ordna sig.

 
Vi tar dom goda nyheterna först. -Teorin blev godkänd. Jag var verkligen jätte nervös... Men frågorna var inte så jätte svåra, först kändes dom i princp omöjliga men efter ett par frågor så blev det lättare och när jag gick igenom svaren så var det inte ens 13 frågor jag kände mig osäker på (man får ha 13 fel) så det kändes ganska bra. Trots att ångesten var på topp när jag skulle trycka på "avsluta test" Men det gick som sagt vägen, otroligt skönt, 59 rätt.
 
Till den tråkiga delen då, uppkörningen. Instabil som man är så bröt jag ihop helt och hållet när jag kom hem ifrån den... Men nu har jag samlat mig något (var i tisdags) Jag är en sån som bryter ihop, vill försvinna och känner att hela livet är hopplöst när något jobbigt händer men nästa dag eller ett par dagar senare så försöker jag se framåt. Det fnns inte så många andra val, det är bara att försöka tänka att man klarar det nästa gång så man inte tappar det lilla hopp man har.
 
Men det var hemskt, jag har nog aldrig känt mig så värdelös som när inspektören sa att jag inte var godkänt... Det var nog mycket på grund av hur hon sa det, som att hon undrade vad jag överhuvutaget gjorde där. Det var verkligen något av det värsta jag har gjort, ångestmässigt. Jag hade sån otur också, i det att jag fick TVÅ inspektörer... Den som skulle läras upp satt bredvid mig och berätta vad jag skulle göra, och tanten som skulle bedöma mig satt där bak. När jag tittade i döda vinkeln/backade såg jag att hon tittade ut genom fönstret... Jag vet inte med er, men det känns inte som det blir jätte lätt för henne att se vad jag gör om hon sitter i baksättet och tittar ut genom fönstret. Och så satt hon dessutom precis ivägen så jag inte kunde se ut genom bakrutan när jag backade... Hon såg så besvärd ut också, vilket gjorde mig ännu nervösare. Den ändå gången hon log lite var när hon utbrast "Jag kommer inte godkänna dig" 
 
Jag kände verkligen att jag var nära att bryta ihop men man måste ju försöka hålla ut tills man kommer hem, alltid lika jobbigt när man bara vill lägga sig ner och gråta men tvingas försöka tänka på annat för att inte bryta ihop fullständigt inför folk. Var tvungen att följa med tillbaka till körskolan och beställa fler lektioner också, det kändes lagom kul.
 
Det känns så onödigt också eftersom att jag kuggade på att jag rullade lite bakåt när jag starta i lutning vid någon korsning, sån otur då jag aldrig brukar ha problem med det. Det känns så hopplöst, det krävs så himla lite för att man ska göra något misstag. Jag tyckte ändå det gick ganska bra när jag kört klart... Mycket på grund av att den ena inspektören -innan vi körde iväg- hade sagt att man får göra små misstag utan att kugga, så jag hade lite hopp kvar när jag körde upp på parkeringen igen då allt annat flöt på oväntat bra med tanke på situationen. 
 
Så det var jobbigt, men jag fick iallafall en ny tid i slutet av månaden, dock privat så det blir en helt annan bil (körde med körskolans nu) så ja, vi får se hur det går. Men åhhh, vad misslyckat det känns. Jag som ville slippa det här nu, behöver pengarna och tiden till annat. (Var som sagt tvungen att boka nya lektioner också, över 3 tusen med nytt prov) Orkar inte gå på flera körlektionen, orkar inte med den här ångesten längre nu. Vill verkligen inte vara med om en uppkörning till, det lär bli ännu nervösare (om det nu är möjligt) och om jag inte får godkänt kommer jag med största säkerhet bryta ihop inför inspektören. Teorin kommer jag förmodligen också behöva göra om då också, ingen press. Inte alls.

Jag som fick en sån lätt uppkörning också... Den kunde ha varit betydligt värre (typ vänstersväng på landsväg/fickparkering) Jag är så sjukt besviken, även om jag inte trodde att jag skulle klara det på första men lite hopp hade man ju, speciellt eftersom att det gick så bra på körlektionen innan och läraren sa att det var min bästa gång... Det kan å andra sidan ha varit ett försök att höja mitt självförtroede från 0 till 0,5, men ändå, FAN.

Den här veckan alltså...

       
       
 
Allt har gått fel, allt har varit skit. Jag orkar inte ens ta upp allt som hänt, jag väljer att försöka förtränga det istället... Jag är bra på att stänga av, vilket kanske inte alltid är så bra. Nu försöker jag iallafall plugga det sista till teoriprovet nästa vecka... Jag vill så gärna klara det, men man vet ju aldrig hur frågorna är. En del skriver att det är jätte enkelt, andra säger sig ha pluggat hur mycket som helst men är ändå inne på sitt 4 försök. Själv får jag ca 66-69 av 70 rätt på körkortonline. Det känns ganska stabilt. Å andra sidan så har jag gjort dom frågorna väldigt många gånger nu.
 
Det skulle vara så otroligt jobbigt att kugga på båda proven... Då lär jag inte ha något självförtroende alls kvar, det är ju inte direkt på topp nu. Jag tar nästan för givet att jag inte kommer klara uppkörningen på första försöket, lite dumt men jag kommer vara så otroligt nervös - förmodligen göra en del misstag. Men jag ska försöka att hålla mig lugn, andas och ta det lugnt... Jag kan trots allt köra bil ganska okej nu, och det är bara i ca 30 min man kör. Teorin hoppas jag verkligen att jag klarar på första försöket, det kommer känns så otroligt jobbigt annars med tanke på hur mycket jag tränat.
 
Om jag inte skriver något nästa vecka heller, så kan ni nästan ta för givet att allt gått åt helvete. (Ligger förmodligen och tycker synd om mig själv) Så vi får hoppas att jag skriver ett inlägg tisdag-torsdag, och berättar att åtminstone ett av proven har gått bra. HOPPAS. Håll gärna tummarna!

Birdy.

 
Jag har lyssnat på henne hela helgen... Och deppat. Det gick ganska mycket åt helvete på lilla uppkörningen, det trots att jag inte fick göra någonting svårt. (Vi hoppar detaljerna) Jag tappade lite hopp men nu har jag kommit över det (säger vi) Nu är det bara att försöka fokusera på den riktiga uppkörningen istället. Bara 2 lektioner kvar innan, nervööööst.