Äntligen fick jag mina böcker...

 
Köpte för två kurser samtidigt, blev över 2000 kr... Pengar jag inte har, men får väl hoppas att jag får tillbaka på skatten innan dom där två veckorna har gått (Tog faktura) Första gången jag får det i år, faktiskt hela 3 tusen!
 
Jag har försökt hålla mig sysselsatt idag, inte bra att gräva ner sig för djupt... Gjort klart en uppgifter och lämnat in så det känns åtminstone bra. Nu är det bara att hoppas jag går godkänt också -Alltid samma ångest. Samtidigt som jag blir nöjd över ett G(Läs:E) så blir jag besviken på att jag inte får ett högre betyg, med tanke på att det går att göra det 4 gånger bättre enlig det nya betygssystemet men men, huvudsaken är ju trots allt att man får godkänt.

Vila i Frid älskade människa.

 

Alla som har förlorat någon kan nog skriva under på att det är något som inte går att förklara, det är en så otrolig stark sorg... Jag känner mig bara så himla tom och trasig just nu. Det är så ofattbart hur en människa bara kan försvinna. Jag tror aldrig riktigt att jag kommer förstå att hon är borta, att hon aldrig kommer tillbaka. Det gör så ont när jag tänker på hur många hjärtan som är krossade, hur många liv som det för alltid kommer fattas någon i. Det kommer bli tomt, så otroligt tomt. Det kommer aldrig bli som förut igen och mitt hjärta kommer aldrig bli riktigt helt igen, det är en bit som aldrig kommer tillbaka. Livet är förjävla jobbigt ibland men det finns inget annat val än att fortsätta framåt... En minut i taget.

Älskade, du kommer alltid ha en plats inom mig, aldrig någonsin kommer jag sluta sakna dig. Du finns i mitt hjärta, du finns i mitt sinne och du kommer alltid vara mitt finaste minne♥ Älskad & saknad för alltid.


Stay whit me, don't fall asleep to soon, the angels can wait


Snälla, snälla, snälla, låt det sluta bra

 
Just nu håller jag andan och försöker att låta bli att tänka. Livet står bara stilla & det känns som en jävla mardröm... En nära person har fått en stroke och är nu medvetslös, har varit i ca 1 dygn. Det kommer verkligen som en chock när något sånt här händer. Jag kan inte riktigt förstå det, vill inte förstå. Det är för hemskt och overkligt för att ta in... Samtidigt som jag håller hoppet uppe, så kan man inte låta bli att tänka det värsta. Men det går inte, en människa kan ju inte bara förvinna, det går bara inte. Om jag bara kunde göra något, man känner sig och är så himla maktlös. Det är bara att hålla tummarna jävligt hårt och hoppas på det bästa. Det måste, måste, måste, sluta bra. 

+1

 
När jag vaknade imorse så tänkte jag verkligen göra allt det där som jag borde göra (Läs:Pluggga) Men det blev inte riktigt så... Jag har läst några sidor i körkortsboken bara, så himla tråkigt. Kommer på mig själv med att läsa varannan rad, känns inte riktigt som den bästa taktiken om man vill lära sig något... Men jag ska förmodligen snaaaaart börja i körskola, ångest på det men jag hoppas att det går fort när jag väl börjat. Vill ha körkort NU!

How To Save A Life

 
-Have faith, Let it go, Open up, Don't be scared, talk to somebody, Breath, Cry, Laugh, Accept, Forgive, Love, Hold on.

Att sätta diagnoser på barn

Jag vet att det kan göra mer skada än nytta att få en diagnos. Jag tror även att det kan skapa ett utanförskap att stämpla människor som annorlunda, speciellt i väldigt ung ålder. Det är dessutom väldigt lätt att få en diagnos... Jag vill inte ens tänka på hur många människor som blir fel diagnoserade, det är rent ut sagt förjävligt.
 
Jag fick själv en diagnos när jag var 12 år gammal, vilken den var tänker jag inte skriva då det för mig inte känns relevant. Men det har att göra med hur jag var, blyg/tillbakadragen. Trots att jag inte var rädd för sociala situationer då, jag hade ingen ångest över att träffa människor. Jag stängde bara av, jag orkade inte känna, inte prata. Jag orkade ingenting tillslut. Jag fick min diagnos genom att göra ett antal pussel på BUP medans en tant satt och stirra på mig. Det var ingen som pratade med mig. På grund av min diagnos så blev jag väldigt isolerad i gymnasiet, jag gick i en klass avskild från resten av skolan med andra unga som även dom hade en diagnos. Jag kände mig på så sätt väldigt utanför allting och blev tillslut rädd för sociala situationer. Vilket jag tror att dem allra flesta skulle bli efter att i 3 år ha blivit -i princip- helt ignorerad... Jag känner mig relativt säker på att mina problem idag skulle ha varit mindre om jag aldrig fått en diagnos. Åtminstone min ångest för just sociala situationer. Det är såklart inte just diagnosen som gör det utan bemötandet jag fått av andra människor på grund av den.
 
Jag vet att det hjälper många att få en diagnos, en del uttrycker att det är en lättnad -På så sätt förstår många att dom inte är ensamma med sina problem och får rätt till stöd, jätte bra. Men jag tycker inte det ska behövas, man ska få stöd ändå och långt ifrån alla får trots diagnos stöd och hjälp. Barn ser det ju inte heller riktigt på det sättet. Men om vi pratar vuxna så vet jag absolut om att det finns många som tycker det är positivt att få en diagnos. 
 
Men efter det jag har gått igenom så är jag generellt (=Finns självklart undantag) emot att diagnosera/sätta etiketter på barn. Om jag får generalisera lite -Man sätter främst diagnoser på barn för att få resurser till skolan. Jag upplever även att det är mycket för föräldrarnas skull, dom får på så sätt en förklaring till barnens beetende. Nu tror jag att dom allra flesta föräldrar tänker att dom gör det för barnens skull, så att dom ska få den hjälp dom behöver (Läs:Har rätt till) Skolan ligger säkert på i många fall också. Men att sätta diagnoser på barn för att få resurser till skolan tycker jag är fel väg att gå... Det kan bli så himla fel om man på grund av en diagnos glömmer bort att HJÄLPA barnet. Det är en tunn linje mellan att få förståelse & fördommar. Jag upplever att det finns mer fördommar än förståelse gentemot diagnoser.
 
...Vilket resulterar i att många barn blir behandlade annorlunda på grund av fördommar. Barn med diagnoser har samma behov som alla andra barn, varför har så många vuxna svårt att förstå enkelheten i det? Jag tror att livet till största delen formar en till den man är,  alla har ju även olika personligheter -Vem bestämmer egentligen vad som är fel? Människor med diagnoser ses automatisk som fel och man ska vara så väldigt rätt, vilket man får lära sig tidigt och därför känner sig många annorlunda (På ett negativt sätt) Den känslan förstärks genom att ge barnen diagnoser.
 
De här barnen får ofta höra negativa saker om sin diagnos/sig själva. Vilket leder till en dålig självbild. När alla runtomkring börjar se på en som en diagnos, istället för den man faktiskt är så börjar man tillslut göra det själv också. Jag kan självklart inte tala för alla, men jag vet så pass många som haft den känslan så jag väljer att uttrycka mig i fleratal. Jag vet att jag tyvärr inte är ensam om mina erfarenheter kring det här.
 
Vad jag försöker få fram är att jag tycker att man ska tänka till en extra gång innan man diagnoserar barn. Förutom det jag redan tagit upp, så kan även det avvikande beteendet vara tecken på något allvarligt. Jag tror att många barn som antingen är väldigt inåt eller utåt får en diagnos när felet egentligen är att dom är trasiga inuti, vilket leder till att dom aldrig får hjälp för det riktiga problemet. Diagnosen förklarar beteendet och då tänker uppenbarligen ingen tanken att något kan vara fel i barnets liv. De här barnen behöver något som ser dem, man kan bokstavligt talat rädda liv bara genom att visa att man ser någon, visa att man finns där och tror på honom/henne. Det krävs så lite för att rädda ett liv.
 

HELG

 
Vilket betyder att man (Läs:jag) kan äta hur onyttigt och hur mycket som helst utan att få ångest ;) Hittills har jag gjort tacopaj och kladdkakemuffins & blodpuddings-godis (till hunden alltså) mums! Älskar verkligen att äta... Tur att man har bra ämnesomsättning, annars skulle jag väl rulla fram.
 
Använde detta recept till tacopajen och detta till kladdkakemuffinsarna, -2 dl socker & - 15 min i ugnen då jag vill ha dom kladdiga, blev jätte gott så det receptet tycker jag ni ska testa!

Ja, tack en sån där knapp skulle jag gärna ha...

 
Jag hatar när jag undviker saker som jag egentligen vill göra, blir så otroligt besviken på mig själv och det måste nästan vara den värsta känslan man kan ha. Men det är bara att ge det tid... Samtidigt så vet jag att det inte alls är lösningen. Tid, alltså. Jag måste bara GÖRA det, utmana mig själv även om det känns på gränsen till omöjligt. Jag skulle verkligen behöva någon som tvingade mig ibland, det blir himla krångligt när man är livrädd för det man längtar som mest efter. Jag vill som sagt inte låta rädslan styra mig, men det blir oftast så ändå när jag har ett val.
 
På tal om ingenting så är det verkligen dyrt att plugga efter gymnasiet, kurslitteraturen kostar så sjukt mycket... På biblioteket finns aldrig dom böckerna jag behöver, måste köpa dom för 500:- styck. Känns så himla onödigt när man går en kurs på 4-6 veckor. Det är bara att hoppas att jag kan sälja dom vidare sen... Verkar dock inte vara det lättaste, just nu har jag "Psykologi för gymnasiet/Mediapruduktion/skriva manus för sociala medier" till salu, om någon vill köpa ;) 

Tornadon i Usa


 
Det går inte ens att föreställa sig vad dom här människorna går igenom, så himla fruktansvärt. Men den här videon(klicka) därifrån är otroligt fin, mitt i allt kaos så dyker hennes kära hund upp... Svårt att inte bli berörd, speciellt när man är hundägare och verkligen förstår hur sjuk mycket en hund kan betyda för en!

Film tips -Hide and Seek

 
Jag tittar på rätt många filmer men det är inte speciellt många som jag fastnar för, känns lite som att filmerna blir sämre och inte bättre... Men i helgen såg jag en som jag tyckte var riktigt bra. (Läs:Från 2005) Jag hatar när filmer är förutsägbara, så vad som gjorde att jag gillade den här filmen var att den hade ett väldigt oväntat slut. Den var självklart bra emellan också, väldigt spännande och lagom läskig. Sevärd!

Don't Give Up

 
Det är så synd att man inte är som när man var liten, när man bara reste sig upp -Gick rakt på utmaningen igen när man misslyckades med någonting utan att ens reflektera över det. Det känns så himla onödigt att oroa sig/vara stressad/ha ångest över något som man egentligen inte kan påverka. Jag hatar att det är så svårt att bara släppa allt, blir så trött på mig själv när jag håller på och oroar mig & har mig i onödan...
 
Men nu har jag i alla fall loggat in för att se uppgifterna i mina distanskurser, kunde ha känts bättre men jag får helt enkelt ta en uppgift i taget och göra mitt bästa. Jag är ju egentligen inte sämre/dummare än någon annan -Det är bara jag som fått för mig det. Det gäller att försöka motbevisa sig själv... Vad som dock känns jäääääävligt jobbigt är att det är samma lärare som i tidigare kursen jag gick. (Läs:den jag skämde ut mig i med tanke på redovisningen) Nu var det förmodligen inte så farligt som jag gjort det i mitt huvud... Jag prata bara lite väl fort och kom av mig, men hur många redovisnigar tittar inte läraren på i veckan egentligen? Måste vara jätte många, hon har säkert glömt mig helt!
 
Eller nu kanske jag var lite väl optimistisk? Men jag tror faktiskt inte hon tänkte att jag gjorde bort mig. Sitter förmodligen bara i mitt eget huvud, även om det inte gick jätte bra. Första kursen jag ska gå är väl egentligen den som ska vara den lättaste, med tanke på att det är något jag är ganska intresserad av. Borde inte bli några problem, redovisningen däremot -Den känns verkligen omöjlig just nu. Så kände jag dock inför den tidigare också men jag genomförde den och ja, uppenbarligen så överlevde jag också!

Jag låser in mig, drar ner persiennerna...


When you feel like giving up, remember why you held on for so long in the first place

 
Den här låten/videon berör mig verkligen, jag tänker på alla människor -främst unga som har hela livet framför sig- som väljer att avsluta sina liv. Det gör mig så ledsen, det är inte rätt och borde inte få hända. Samtidigt så kan jag förstå dom som väljer att ta det beslutet -Om man inte ser något ljus i tunneln och vaknar varje dag med en känsla av hopplöshet, och bär på en tyngd som inget annan än en själv riktigt kan förstå, då är det inte konstigt att man väljer den vägen. ...Väljer och väljer, nu använder jag fel ordval enligt mig själv eftersom att jag inte tror att dom som tar sina liv känner att dom gör ett val. -Jag tror bara inte att dom ser någon annan utväg. Det gör så ont att tänka på, det är grymt att människor kan hamna så långt nere i botten. Jag hoppas verkligen att samhället ändras på många sätt så att unga slipper må så pass dåligt som uppenbarligen många gör idag. Inte för att all psykisk ohälsa beror på samhället, men mycket tror jag ligger där. Det är det som är så frustrerande, det går att ändra på men ingen tar det riktigt på allvar.
 
Jag fick för övrigt inloggningen till distanskurserna idag, jag vågar dock inte logga in och titta hur det ser ut... Tror jag tar och drar ut på det tills efter helgen, ska försöka att koppla bort alla bekymmer och bara ta det lugnt till dess.
 
Tack för kommentarerna på förra inlägger föresten, ni har så rätt & är så fina!

Man behöver inte alltid vara stark, man får finnas ändå

 
Den här veckan har inte varit min bästa, jag vet inte riktigt varför men jag har känt mig ganska nere. Det kan kanske bero lite på att det är näst sista vecka innan mina nya distans kurser börjar... Det jobbiga är att dom aldrig tar slut när dom väl börjar, jag måste i princip plugga varje dag i över ett års tid för att få behörighet. Det känns lite deprimerande, jag vill verkligen inte men samtidigt vet jag att det är något jag bara måste göra.
 
Jag drar mig väldigt mycket från att logga in och titta på uppgifterna, eftersom att jag hoppa av alla utom en förra gången, det på grund av att jag helt enkelt inte trodde jag skulle klara kurserna. Jag skulle säkert ha gjort det om jag bara gav mig fan på det, men jag vågade inte tro på mig själv. Jag tog den enkla vägen, att inte ens försöka. Jag vill inte att det ska bli så igen, det får inte bli så. Min rädsla för att misslyckas får inte hindra mig från att försöka... Men som sagt, så gick jag en kurs och nu vet jag att i varje kurs finns minst en muntlig uppgift där jag måste redovisa i skype/webbkamera. Ååååångest. Men nu har jag gjort det en gång, jag vet dock inte riktigt om den erfarenheten gör att det känns lättare... Snarare tvärt om, jag mådde så himla dåligt innan. Jag ville bara försvinna och samtidigt kände jag mig så otroligt dum, då det syndes och hörde att jag var väldigt nervös. 
 
Så jag är lite orolig för vilka uppgifter man ska redovisa & hur många. Men det är bara att försöka ta allt som det kommer, jag ska försöka att inte titta på alla 70(?) uppgifter på än gång för då lär det definitivt kännas omöjligt!

Livet blir bättre

 
Har ni sett det programmet? Där berättar människor som på olika sätt har haft det svårt i livet om deras förflutna, och hur dom sedan lyckats bygga upp sina liv igen. Jag tycker det är väldigt bra, dom sprider hopp. -Även om man mått väldigt dåligt så kan man må bättre, man kan även lyckats i sitt liv -Med vad man nu vill göra.
 
Igår var Ken ring med, en artist jag gillar väldig mycket. Han verkar ha så stort hjärta, vilket också hörs i hans musik. Låtarna är så äkta, han kan verkligen beröra. Om ni missat & vill se programmet går det att gör på Tv3 play!

Insomnia

                                

                
 
 
     

Ibland känns livet så jävla krossat när man bara går och hoppas

 
Text ur låten "Byggd av bomull" -Lasse Lindh. Jag älskar den låten, känner mig väldigt träffad!
 
Det har inte blivit att jag blogga så mycket den här veckan, det blir väl lite så att jag inte kommer blogga varje dag, kanske inte ens var tredje... Går ju lite i vågor när man känner en lust för att skriva. Men tro inte att jag slutar om jag förvinner ett tag ibland. Även om det kan kännas jobbigt att jag skriver så personligt(Jag är ju inte van att öppna mig överhuvudtaget) så vill jag dela med mig, det finns så sjukt många som går igenom precis det jag gör just nu. Kan jag få något att känna sig lite mindre ensam så är det verkligen värt det. Jag tror även det är bra för mig, jag kan inte fortsätta förneka för mig själv att jag har problem... Dom växer bara av det, om jag hade börjat utmana mig själv för 2 år sedan så skulle jag förmodligen må mycket bättre idag. Om 2 år så vill jag inte tänka att jag skulle ha börjat för längesen, jag vill se tillbaka och vara stolt över mig själv för att jag lyckats ta mig ur min trygga bubbla. Jag är trött på att stå stilla på samma plats, jag vill börja komma framåt.
 
Ang mejl kontakten som jag skulle träffa förra veckan så blev det aldrig av... Pga ett missförstånd om tiden. Jätte skönt just då men å andra sidan blir det jobbigare när det väl blir av. Vilket förmodligen blir nästa vecka, eller veckan efter då jag har en del att göra den här veckan. (Ja, det är bara en dålig ursäkt) Vi får helt enkelt se hur det går med det!

Min dag i bilder...

 
Ja, den här bilden beskriver faktiskt min dag ganska bra... Jag har i princip bara tryckt i mig plättar och tittat på några avsnitt av "Bigges loser sverige" -Nytt favorit program ;) När man ser på det så förstår man verkligen att viljan är något av det viktigaste man har... Om man bara har den så är man så gott som halvvägs!

Lyckofasaden tar död på oss

 
Läs krönikan här
 
"Vi ska vara ständigt lyckliga och leende - helst med perfekta tänder" Det skulle behövas fler människor som Mia Skäringer, som vågar visa sig mänskliga. Även om man utåt sätt 'Har lyckats och är perfekt' så betyder inte det att man är lycklig jämt. Man behöver inte vara det heller, livet är ju liksom inte alltid helt underbart för någon. Det är så många offentliga personer (Även andra men det är ju dom sk kändisarna som syns mest) som bara visar upp en förskönad bild av verkligheten, som vi sen försöker leva upp till. Vi går runt med tron att alla andra är ständigt lyckliga och felfria.
 
Idag har jag passande nog varit oss tandläkaren, spände min tandtsällning... AJ! Ibland kan jag fråga mig varför jag gör det, varför jag försöker uppnå perfection. När jag var liten brydde jag mig inte alls om mina snea tänder, jag vägrade tandställning -Jag såg inget problem i att alla mina tänder inte var helt raka. Men som 15 åring började jag försöka dölja dom... När jag skrattade höll jag för munnen. Jag har som så många andra blivit hjärntvättade, samhället är så ytligt på många sätt och alla vill vi någonstans passa in... Frågan är om det vi försöker passa in i överhuvudtaget finns?

Innan himlen klarnar måste allt nog först bli mörkare


Varför utsätter jag mig för det här?

 
Jag vet ju varför jag utsätter mig för det som ger mig ångest, men precis innan känns det verkligen som jag är dum i huvudet. "Varför utsätter jag mig för det här? VARFÖR?" Då kan jag inte se varför jag gör det. Men jag vet samtidigt att jag måste för att det ska bli någon förändring... Jag vägrar låta rädslan styra mitt liv, jag bara måste kämpa emot den.
 
Idag har jag gjort en telefonintervju... (Till en tidning) Det var väl både för att utmana mig själv och för att jag gärna ville vara med, kändes som att jag hade något att bidra med. Jag är verkligen en sån som väldigt sällan kan tycka att något som jag har gjort har gått bra, har alltid en känsla av att ha misslyckats. Men jag tycker faktiskt att det gick ganska okej. Jag känner mig inte nöjd, det kan jag nog aldrig bli när det gäller något som jag själv gör eller är inblandad i men det kändes inte som jag skämde ut mig, vilket det alltid brukar kännas som så det är ju alltid något!
 
Imorgon ska jag träffa en tjej som jag har haft kontakt med genom mejl ett tag... Åhhh, kan ingen bara skjuta mig? Lite så känns det just nu. Men jag tror att det här är något som jag måste gå igenom, jag tror att det bara är genom att utmana sig själv som man kan bli starkare, växa & börja kväva osäkerheten. Jag ser verkligen upp till alla som gör det, som vågar gå utanför sina trygga bubblor trots en förbannad stark rädsla och ångest. Jag vet hur jobbigt det är, hur man bara vill försvinna stunden innan och det är så otroligt bra gjort att våga när man känner sig som svagast. Även om man inte lyckats, om det inte blir som man har tänkt sig är det så jäkla modigt att attackera sin rädsla. Det är en vinst i sig!

Kokosglass

 
Jag måste bara tipsa om världens godaste glass! Låter kanske krångligt men det är verkligen jätte lätt. Hittade receptet i en blogg för några veckor sedan och har blivit helt beroende... 
 
Allt du behöver är:
1 burk kokosmjölk
2 st ägg
1 dl socker
(Jag brukar även ha 1 dl vispad grädde i... Bara för att det känns som om det blir godare)

Allt du behöver göra är:
Att hälla kokosmjölken i en skål och ställa in den i frysen ca 45 min. I frysen separeras kokosen ifrån vätskan, häll bort vätskan och dela sedan kokosblandningen med en gaffel. Kläck sedan äggen och fördela den med äggvitan i en skål och äggulan i en annan skåla. Vispa äggvitan till hårt skum, så att det går att vända upp och ner på skålen utan att den åker ut. Häll sedan socker i skålen med äggula och vispa ihop.

 

Ta sedan en slickepott och rör försiktigt ner kokosblandningen i skålen med äggula och socker. Ta sedan ungefär hälften av äggvitan och rör ner i blandningen. Sedan ska den andra hälften av äggvitan varsamt vändas ner i smeten.

 

Ställ in glassen i frysen ca 2 timme. KLART!


Tänkvärd film

 
Visst ligger det mycket i det dom säger? Jag tror att psykisk ohälsa oss unga främst beror på att man inte riktigt vet vilken väg man ska gå i livet, finns så otroligt många val -Hur ska man veta vad som blir rätt? Det finns så många krav i samhället samtidigt som man sätter så höga krav på sig själv... Jag har kommit på mig själv med att sträva efter någonting som i princip är omöjligt -Att vara den där perfekta människan som jag tror att alla runtomkring mig är. Jag vet samtidigt att det inte stämmer, ingen är perfekt och jag är inte ensam men känslan är den. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att så få visar eller pratar om att dom mår dåligt. Ingen känner sig ensam, ingen har problem eller mår dåligt. Om det vore sanningen så skulle det vara fantastiskt. Men nu är det ju inte så, det har bara blivit skamfyllt att prata om... Bland annat det har lett till att jag har fått känslan att det är mig det är fel på istället för att det faktiskt är mänskligt att må dåligt ibland. Först nu börjar jag förstå att jag faktiskt inte är sååååå onormal, men utan nätet/människor som vågar skriva om sina problem så skulle jag verkligen tro att jag var helt ensam. 
 
Barndomen har såklart också en stor betydelse, det är ju faktiskt den som är grunden i ens liv. Tänk att dom där första 18 åren kan vara så viktiga... Man förstår inte riktigt det förens man blivit vuxen. Det är svårt att inse när man är mitt uppe i allt, vad som är rätt & fel och hur man egentligen mår. Men jag tror någonstans att man kan över-->leva utan att ha haft den där perfekta uppväxten(Ni vet den där som ALLA andra har?) Jag tror att man kan må bra även om man har mått väldigt dåligt. Bara man kan ta bort tankarna att det är en själv det är fel på och fortsätter kämpa i sin egen takt , då hamnar man förhoppningvis där man vill vara i livet tillslut.
 
Vägen dit för mig kommer förmodligen vara lång, jobbig och ångestfylld (nej, att tänka positivt är inte riktigt min grej) men man får försöka intala sig själv att det kommer vara värt det i slutändan!

Du kanske aldrig når dit du vill nå men du når mig. Du kanske aldrig får den du vill få men du får mig -Håkan hellström

 
Jaaha då har folk druckit sig fulla, misshandlat varandra & eldat upp igelkottar och andra små varelser... Antar att det betyder att det äntligen är vår nu? Ser ut så om man tittar ut åtminstone! Hur som helst och på tal om ingenting, Håkan hellström släppte ju ett nytt album för inte allt för länge sen, har ni lyssnat än? Jag har aldrig riktigt fallit för Håkans musik, bara någon låt jag har fastnat lite för men dom flesta av hans nya tycker jag faktiskt är riktigt bra!