Sammanfattning av mitt år.

 
Det här året har gått väldigt fort samtidigt som det har gått väldigt långsamt... Det har varit ett jobbigt år på många sätt och jag hoppas verkligen nästa år blir ett bättre år, året allt vänder, typ. Jag tänkte försöka skriva en sammanfattning av mitt år (och mål för nästa år) väldigt kortfattat; 
 • I början av året fick jag någon slags kris, jag började tänka på mitt förflutna på ett sätt som jag aldrig riktigt gjort tidigare. (Jag har väl mest levt i nuet) Jag förstod först då hur allt hänger ihop. Jag har som sagt adrig riktigt tänkt så långt innan... Som så många andra barn och unga var jag extremt bra på att bara acceptera läget (vad har man för val?) utan att fundera så mycket över situationen.
 • Jag startade även den här bloggen i den krisen, det känns som något positivt... Jag har mått bra av att ha någonstans att skriva av mig så jag planerar att fortsätta blogga!
 • Jag har pluggat upp lite betyg, jag har inte koll på exakt hur många kurer jag har gått men det har blivit ett par stycken så det är ju positivt även om jag har ganska långt kvar. Det var ett mål som jag satt upp. Jag hoppade tyvärr av 2 kurser innan jag påbörjat dom då jag inte riktigt trodde på mig själv tillräckligt, men jag har ändå pluggat i princip hela året så jag godkänner mig själv på den biten... Nästa år vill jag gärna ha fått så pass många poäng att jag har högskolebehörighet.
 • Ett annat mål som jag satt upp var att skaffa nya vänner. Även om det inte riktigt har gått enligt planerna så tog jag steget att försöka få kontakt med människor genom nätet, och för mig så var bara det otroligt svårt. Jag har byggt upp en mur runt mig -för att skydda mig själv- som är svår att få bort. Jag vill få nya kontakter samtidigt som jag inte vill (vågar) ta första (eller snarare andra) steget. Så det ska jag försöka ta mig ur det här året, jag hoppas att jag kan få kontakt med någon som jag kanske vågar träffa och blir vän med... Typ något sånt hade jag tänkt mig. Det låter så enkelt men det är så obeskrivligt svårt, så hur det går återstår att se.
 • Ett annat mål var att ta körkortet. Vilket helvete det varit... MEN jag fixade det tillslut, OTROLIGT. Det känns verkligen otroligt, och jag är stolt över att jag faktiskt fixade det tillslut. Det kunde man (Läs:jag) aldrig tro mitt i allt. Insikt -Man klarar så mycket mer än vad man tror och har intalat sig själv om!
 • Det jobbigaste, sorgligaste och svåraste i år var och är att en nära person har gått bort, vilket jag fortfarande har svårt att ta in. Jag är så arg över att det hände, så otroligt meningslöst. Ingenting kommer någonsin bli som förut igen. Nästa år hoppas jag kunna acceptera det faktum att denna älskade person inte finns längre, och bära med mig alla fina minnen.
 • Jag har även blivit hela 20 år det här året, jag har haft "bli vuxen kris" och "vad ska jag göra med mitt liv kris" (Dom kriserna kommer förmodligen fortsätta ett bra tag till) Det känns som jag var 14 igår, så det känns jätte konstigt. Jag hade väl även en bild av hur jag skulle vara/hur långt jag kommit som 20 åring och jag är vääääldigt långt ifrån den bilden. Att jag ser ut som en 15 åring hjälper inte heller direkt.
 • Jag har även fått komplex över mitt utseende på olika sätt... Min självbild är en katastrof. Så precis som ett av målen förra året, ska jag försöka bli snällare mot mig själv. Ta mig ur det där destruktiva tänkand
 • Jag har också börjat shoppa överdrivet mycket på nätet... Ska försöka spara mer pengar till nästa år!
 • Ska vi ta det positivaste nu då? Jag har upptäckt Håkan Hellström!!! Tidigare i år visste jag knappt att han fanns. Jag hade bara lyssnat på någon låt tidigare förstod inte alls hur någon kunde tycka att han var bra... Men för några månader sedan lysssnade jag på några låtar till, framförallt hans nya album. Och nu låter det:Hur kan någon inte tycka att hans låtar är fantastiska? Helt obegribligt. Jag har även sett honom live, bästa på året. 
 • Jag har även upptäckt bl.a The Glass Child och Birdy, även dom tycker jag är fantastiskt bra. Musik alltså, om den inte fanns så vet jag inte vad jag skulle göra!
 • Jag skulle gärna vilja skaffa en till hund nästa år och även flytta hemifrån... Tror jag iallafall, lite dubbelt, läskigt på ett sätt men det är ett steg man måste ta och jag tror nog att jag kommer må bättre då. Vi får se, skulle gärna vilja flytta till någon annan stad också. Samtidigt så måste jag försöka inse att allt inte bara ordnar sig för att man flyr iväg. Ibland får man den bilden. Men jag tror absolut det kan bli bättre, frågan är bara hur jag ska ha råd.
 
Som sagt, väldigt kortfattat ;) Hur som helst, tack för det här året, nu lämnar jag det bakom mig (Det negativa iallafall) och försöker gå in i det nya året med nya krafter, nytt hopp och nya drömmar. Jag känner bara FUCK 2013, nu är vi redo för ett betydligt bättre 2014! Gott nytt år!!!

Det är en underlig känsla när man börjar hata sig själv, den smyger sig på, äter sig in.


Varför måste allt onyttigt vara så gott?

 
 
Jag skrev en lista om mina mål på nyårsafton 2013. Det är första gången även om det inte var så jätte seriöst, var väl mest något jag gjorde lite spontant på 2 minuter. Men iallafall, en grej som stod längst ner på listan (ni vet när man inte kommer på något mer och bara skriver något för att?) Det stod "Bara äta onyttigt på helgerna". Det har faktiskt gått oväntat bra. Tills jag för ett par veckor sedan såg dessa i affären... Jag vill inte ens tänka på hur många förpackningar jag tryckt i mig, kan verkligen äta hur många som helst. Sinnessjukt goda! 
 
Idag har jag annars bara försökt göra klart en design till bloggen, jag har verkligen tänkt göra det hur länge som helst nu... Jag tänkte egentligen bara ha den här tills jag fixat en ny, men jag har väl känt lite att det gör det samma då jag mest skriver för mig själv men samtidigt är det alltid roligare med en lite mer personlig design!
 
Det var så himla typiskt för så fort jag var så gott som klar så försvann första sidan av någon anledning, så det var bara att börja om. Det är tur att jag har tålamod, tar sån himla tid att fixa. Speciellt om man är perfektionist... Jag kan göra om en linje över 20 gånger utan att överdriva, det känns som ett ganska stört beetende. Och framförallt jobbigt.
 
Men nu är jag iallafall där jag var vid 18:30 igen... Jag tänkte lägga ut designen på nyårsafton eller kanske dagen efter, blir som en ny start! Om nu inte alla koder går upp i rök igen, vet i sjutton om jag orkar göra om allt en tredje gång.

Dubbelmoralen själv är ute och åker...

 
"Jag blir så ARG PÅ FOLK (i trafiken) SOM BLIR ARGA!" "Jag blir så JÄVLA IRRITERAD!!"
 
Jag citerar alltså mig själv, inte skalman ;) Men jag klarar bara inte av alla som får någon slags panik och blir förbannade av att stå stilla och vänta i någon minut i trafiken... Det GÅR ju liksom inte köra framåt när det är fullt av bilar framför. Jag skulle också gärna bara vilja fortsätta köra framåt, inte stanna vid rondeller eller stoppljus men då blir man förmodligen av med sitt körkort (eller i värsta fall sitt liv) ganska omgående. Ibland får man verkligen känslan av att människor tror att man har en inbyggd propeller i bilen... Dessvärre så har man ju inte det, inte jag iallafall.
 
Jag känner mig fortfarande lite osäker i trafiken även om det börjar släppa lite, tyvärr har jag ju ingen egen bil så blir inte att köra/öva så mycket. Men idag så lånade jag och min syster min mammas bil för att åka iväg och kolla i några affärer... Det var verkligen fullt (Rea+fredagseftermiddag är ingen bra kombination) när jag gick in i en affär så ville jag bara ut igen. Den här staden är uppenbarligen vääääldigt liten också för så fort man går ut genom dörren så ser man flera människor man känner igen, jag hatar det. Slungar tillbaka mig till tider i mitt liv som jag bara vill glömma...
 
Det är så otroligt mycket smidigare att shoppa på nätet, det gillar jag för mycket istället. Jag hade dock presentkort som bara funkar i affär men jag får helt enkelt testa någon annan dag när det inte är fullt så mycket människor överallt!

Jag står framför spegeln, jag vill förändra allt. Allt som jag ser i den.

 
 
Komplex... Det är verkligen jobbigt att ha.
 
Dom senaste veckorna, som har blivit till månader har jag haft ovanligt mycket ångest över mitt utseende på olika sätt... Jag har fått komplex som jag aldrig har haft förut, eller ens tänkt på. Jag har väl aldrig direkt haft något komplex alls, det känns som det har smugit sig på mer och mer det här året -Jag har börjat tänka på hur jag ser ut på ett extremt negativt sätt. Det handlar säkert om hur man mår allmänt också, så är det nog för mig iallafall. Om jag mår dåligt över något så försöker jag lägga fokus på något annat, tex genom att hitta fel på mig själv som tar upp hela min tankeverksamhet. Det låter så dumt vilket det också är men det är ju inget som man väljer att göra, det bara blir så att man får destruktiva tankar om sig själv och det är verkligen svårt att bryta det tankemönstret när man väl börjat tänka på det sättet.
 
Det handlar säkerligen också mycket om idealen i samhället. Det är så smärtsamt uppenbart att det påverkar så många och det gör mig så arg att "någon" har sagt åt oss hur vi ska se ut eller/och vara för att duga. Det är så otroligt sorgligt att så många mår dåligt över att inte se ut eller vara så som man enligt idealen ska vara. Vi är nog alla mer eller mindre fast i det på något sätt... Det är förjävligt, sjukt och så onödigt. Finns ju redan så mycket annat som tar energi och som är jobbigt här i livet, behövs knappast ytterligare något. Dessvärre känns det bara som det blir värre och värre -Kraven blir bara högre och unga mår allt sämre, någon förändring har jag vääääldigt svårt att se. Det känns hopplöst.
 
Men det positiva är att det aldrig är försent att börja vara lite snällare mot sig själv... Jag kanske inte kan förändra världen MEN jag kan förändra hur jag ser på mig själv. Bara för att jag kanske inte duger i allas ögon, så är ju faktiskt det viktigaste hur jag ser på mig själv, att jag kan inse att jag duger som jag är oavsett hur andra ser på mig. Nästa år ska jag iallafall försöka att inte tänka så negativt om mig själv, lättare sagt än gjort men man kan alltid ge det ett försök.
 
Om lite andra grejor i livet ordnar upp sig, tror (hoppas) jag att det här kommer försvinna eller åtminstone inte ta en så stor plats i mitt liv. Det är så otroligt onödigt att ens lägga en minut på att må dåligt över sitt utseende. Så nu bestämmer jag att vi slutar med det. (Vi kan väl låtsas att det är så enkelt?) Vi duger faktiskt väldigt bra som vi är, sååådetså!

God jul♥

 
Då var julen över för i år (för mig är julen julafton) Julen är så blandade känslor för mig, jag har både bra och jobbiga minnen ifrån den. Men i år blev den faktiskt helt okej, trots att jag haft väääärldens mensvärk och det varit lite onödigt bråk. Men äh, det kunde ha blivit så mycket värre... Det känns bara skönt nu när allt är över. Jag har alltid sån onödig ångest över julklapparna jag köper, jag vill ju liksom att det ska bli bra. Jag vet att alla blir nöjda oavsett men jag vill ge något som uppskattas på riktigt... Jag tor nog iallafall att det blev ganska bra i år!
 
Nu ska jag äta upp all choklad(trots att jag mår illa men det är ju så gott) och titta klart på Barnen är far till alla barnen, lika underhållande varje år! Och nej. Jag blev inte mijonär i år. Inte ens 50 kr vann man, typiskt!! 

Men snällo!!

 
Den här läraren alltså, så sjukt snäll. (Ja det är ovant) Jag har fått A i alla uppgifter utan 1 av henne och hon har skrivit så snällt varje gång, så peppande att läsa! Det gör så mycket, önskade att alla lärare kunde vara så uppmuntrande.
 
Jag hoppas att läraren jag ska ha i Svenska 2-3 i början på nästa år är lika bra...

Vi tar oss upp en vacker dag, du och jag.

 
 
Jag måste skriva om mitt slut
Du läser mig som en öppen bok
Men ju mer du läser desto mindre vill du veta

Jag orkar inte fly längre
Det är andra som rusar nu
Och det är för dom jag sjunger det här ikväll

Djupare och djupare
Det finns ingen väg tillbaks
Djupare och djupare

Vi två är saknade te havs
Och vågorna dom kraschar över
Dig och mig
Vi två är saknade te havs
Vi tar oss upp en vacker dag
Du och jag.

Jul, jul, jul.

 
 
 
Ja, snart är det jul... Jag är inte så jätte pepp, det känns tyvärr ganska ångestframkallande att tänka på julen av många olika anledningar. Och iår kommer det kännas så otroligt tomt och sorgligt också, eftersom att en person saknas... Det känns fortfarande så overkligt, det är verkligen så otroligt svårt att ta in verkligheten ibland. Det gör för ont.
 
Hur som helst så lär väl julen snabbt vara förbi, tiden går så läskigt fort och det skrämmer mig faktiskt lite. 2014? Det blev ju just 2013? Vad har jag gjort? Är jag verkligen 20 år nu? Inte tonåring? Typ... Vuxen? Det känns jätte konstigt!! Jag får försöka göra någon liten sammanfattning av året snart som alla andra bloggare, jag följer strömmen...
 
Sjuk har jag blivit också, jag som aldrig brukar vara sjuk har fått värsta förkylningen. Jag känner mig mer eller mindre död... Trots det har jag iallafall lyckats skicka iväg dom sista uppgifterna för året i mina kurser, nu är jag ledig från skolarbete för första gången på 1 år. (Om jag nu inte skulle göra ett prov, lite oklart) Så det känns rätt skönt, även om jag redan har ångest för nästa års kurser... Men jag ska försöka att inte tänka på det redan nu, hjälper ju inte direkt.
 
Annars har jag bakat en del senaste, vanliga saffransbullar (med dubbelt så mycket mandelmassa såklart, älskar det, bästa med julen!!) och såna på bilden (saffraansmazariner) Båda blev goda! Receptet hittade jag →här →teeesta vettja!

You should know that someone cares about you.

 
Sometimes this will end and all will be forgotten
then someday we will laugh about it
And you say that it's alright
And I know that it’s a lie
From the black in your eyes

You don’t have to do this on your own
Like there’s no one that cares about you
You don’t have to act like you're alone
Like the walls are closing in around you

You don’t have to pretend no one knows
Like there’s no one that understands you
I’m not just some face you used to know
I know all about you

And you should know that someone cares about you
I know all about you

Det enda som är säkert är att jag kan se dig.


 
Den här låten... Det finns så mycket ångest i den. I princip varje dag när jag gick till skolan (i gymnasiet) så lyssnade jag på den. "Jag kan se dig. Slut ögonen och stäng ute verkligheten" Det är så fruktansvärt sorgligt att tänka på hur många unga som lever i den verkligheten varje dag. Att gå till skolan och gå igenom hela dagen utan att någon säger ett ord till en. Att gå igenom en hel dag utan att någon överhuvutaget tittar på en, att ingen pratar med en. Att inte bli sedd av någon, att inte känna sig som någon betydelsefull. Att bara finnas där utan att egentligen vara närvarande.
 
Om så bara någon sa:"Hej" till mig så kunde det göra min dag lite ljusare. Jag var inte längre osynlig, iallafall inte i just den stunden. Någon såg mig. Det är ibland svårt att inse hur otroligt mycket ett enda ord kan betyda för någon som lever i en värld där denna inte blir sedd av någon. Ibland är verkligheten kall och tragisk.
 

Ditt hjärta rusar förbereder terrordåd
Du är snabb som ljus men kommer aldrig härifrån

Jag följer dina gnistor under tunga moln
Jag vet exakt vart du ska gå
En lögn blir lätt en sanning när den kommer inifrån
och det enda som är säkert är att
Jag ser Dig
Jag kan se Dig

Kan man bygga nåt som bär oss med så lite ljus

Stäng ute verkligheten
Älskling slut ögonen
Vad som helst utom verkligheten
Jag kan se dig äntligen
Min vän jag hör en sång i dina andetag
Rakt in i evigheten
Älskling slut ögonen
och lyssna men vad fan du måste lyssna nu
för jag kan se Dig…


Vad jag tänker när jag får A på en uppgift.

 
1. Läraren har skrivit fel. Jag kommer snart få ett mejl om misstaget.
2. Läraren har varit påverkad när denna satt betyget. (Den tanken kommer främst om uppgiften rättas sent på helgerna)
3. Uppgifterna som läraren ger G på (Ja, jag vet det heter E nu men jag har lite svårt acceptera det) är knappt läsbara.
4. Läraren tycker synd om mig på grund av den dåliga uppgiften. Dvs, lärare är en väääääldigt omtänksam människa.
 
Ja, ungefär så tänker jag. Det är så himla märkligt för jag har fått A på alla uppgifter utom en (där jag fick B) i min senaste kurs... Det här skriver jag inte för att skryta (okej, det också) men mest för att det är så konstigt. I alla mina uppgifter på Infokomp (som alltså är en distansskola) har jag i princip bara fått E, förutom några få C, oavsett hur mycket jag ansträngt mig. (samma lärare) Det verkar helt enkelt vara mer eller mindre omöjligt att få ett högre betyg än E. Men i den här kursen på Jensen får jag A oavsett vad jag gör, känns det som.
 
Missförstå mig rätt, jag klagar absolut inte!!! Jag blir bara så himla förvånad varje gång, tror alltid att jag måste göra om uppgifterna när jag har lämnar in dom. Nu har jag just lämnat in två uppgifter igen, alltid lika jobbigt...

Göteborg, Håkan och atombomber.

 
Det tog lite tid eftersom jag klippte ihop en video från resan↑som krångla men tillsut fick jag ihop den!
 
Överlag så gickt resan bra, det blev lyckat! Men några små problem inträffa såklart, det gör det alltid när jag rör mig utanför dörren... Konserten med Håkan var nära att sluta i katastrof. Vi gick dit i god tid, det var verkligen mycket folk. När vi tillslut närma oss slutet av kön ser jag hur någon står och tittar igenom allas väskor+känner igenom folk... Obehagligt, men jag höll mig lugn för jag hade ju trots allt inget att dölja. Trodde jag... Vakten tar min väska och tittar igenom den, slänger vattenflaskorna (förmodligen för att man ska köpa dricka därinne) Vakten fortsätter känna igenom väskan. Han känner något mer (min kamera) och frågar "Är det en kamera?" "Ja" säger jag. "Får jag se?" Säger han.
 
Ni vet när man har blivit anklagad för att ha gjort något fel och får chansen att bevisa att man är oskyldig? Så kände jag, "nu ska jag allt visa dig att jag inte har någon atombomb i väskan"
 
Till min stora förvåning säger människan när jag tagit upp kameran:"Då får du inte komma in, du får inte ha kameran härinne" WHAT? Chocken och paniken där alltså... Aldrig hört talas om, jäkla dum regel. Alla har mobiler att filma och fota med så därför kan det ju inte vara? Det skulle vara att man kan kasta kamera, den är ju rätt mycket tyngre än en mobil. Så om Håkan skulle få den i huvudet skulle hon förmodligen tuppa av... Jag måste se ond ut.
 
Jag blev hur som helst ganska irriterad... Herregud, jag kunde väl ha fått komma in, om dom bara sa åt mig att inte använda (kasta) kameran? Nu hade vi som tur var hotellet relativt nära men det blev väldigt stressigt men vi kom iallafall in i tid, på något sätt. (Filma med mobilen där inne som ni ser i videon) Vi fick ganska bra platser även om jag gärna skulle ha velat stå vid scenen så man kom lite närmare, man fick ju mest titta på skärmen för att se honom nu.
 
Trodde iallafall att jag skulle se bra, men i sista minuten kom det 5-6 personer som satt sig framför oss. I iprincip varje låt stod dom upp och dansa/hoppa/höll om varandra så att vi bakom inte såg någonting. Det var sitt platser, så vi kunde ju inte ställa oss upp för då skulle inte dom bakom oss heller se någonting. Känslan när man tittar sig omkring och hela arenen sitter ner utom just gänget som sitter framför oss, så typsikt. Jag tycker det är så otroligt respektlöst, blir så arg på människor som bara ser sig själva och speciellt eftersom att många bakom tydligt visade att dom blev störda/Inte såg något, även sa åt dom... Men det var helt fantastiskt iallafall, Håkan var så himla bra och det var helt magiskt!
 
Hundmässan blev det tyvärr inte mycket av då tåget blev 3 timmar sent, först var det något oklart fel och när vi väl kom iväg hamna vi bakom ett par långsamma tåg. Så det var synd eftersom jag hade sett så mycket fram emot hundmässan... Det blev 4 extra tåg också (dyrt) men ja, vi klarade att hitta överallt iallafall, bara det liksom! 
 
Det var det lilla roliga, nu är frågan vad man ska se fram emot nu...

ÄNTLIGEN ska man få göra något roligt!

 
Det har för mig alltid varit viktigt att försöka se något slags ljus i tunneln →Att ha något att längta och se fram emot i en vanligtvis ganska jobbig/trist vardag... Biljetterna över har jag haft ett bra tag nu, åker med min syster. Vi ska se Håkans konsert och på hemvägen tänkte vi gå av vid sthlm och försöka hinna se lite av hundmässan också, lite tveksamt om vi hinner men jag hoppas verkligen att vi kan få se lite av den innan alla hundar packar ihop!
 
Som ni ser blev det väääääldigt många biljetter och byten av tåg... Jag är lite orolig över att vi inte ska hitta överallt men förhoppningsvis går allt bra. Om nu tågen överhuvudtaget går imorgon (dom var inställda idag) så typiskt att det skulle komma snö just nu men det är bara att hålla tummarna för att det inte förstör för oss...

Snart är man miljonär också...

 
Tänk om man kunde få vinna 1 miljon? Eller 50 tusen? Eller 5 tusen? Det skulle verkligen vara något... Brukar ju dessvärre sluta med att man inte vinner något överhuvudtaget men NÅGON (eller några, närmare bestämt 80 stycken om vi räknar alla vinster från 5 tusen och uppåt) måste ju faktiskt vinna, så hoppas kan man alltid!
 
Och ja, jag vet att jag har öppnat en lucka för mycket men det är så svårt att låta bli... Jag minns när jag var liten och hade en såndära chokladkalender. Jag är på riktigt djupt imponerad av alla som klarar av att ha en sån, speciellt barn. När jag själv var liten så åt jag först upp alla chokladbitar i min egna kalender och sedan började jag ge mig på min systers också (jag stängde luckorna efter mig naturligtvis, man får ju inte vara dum) Inom max 3 dagar var båda helt tomma, min syster grät när hon upptäckte det... Varje år. elaka unge! 

Ser ni det också?

Säg nu inte att det bara är jag som ser ordet godkänt under resultat, i något slags önsketänkande... Jag kan inte riktigt inse det -KLARADE JAG DET VERKLIGEN? På riktigt? Jag trodde att det var helt kört på morgonen för det var tjock dimma och extremt mörkt ute, men körningen gick bra... Förutom att jag råkade sätta på helljuset och inte kunde stänga av det utan börja pilla på heeeelt fel knappar, inte så lyckat. Men det gick vägen trots allt och det känns så obeskrivligt skönt!!!
 
Det var verkligen ångestfyllda minuter när vi hade kommit tillbaka, innan inspektören sa att han faktiskt tänkte godkänna mig. Jag blev helt till mig "taaack, taaaack sååå myyyyycket!" Sedan dess har jag känt mig helt tom, den här resan har verkligen varit jobbig och jag har tvivlat på mig själv så otroligt mycket. Jag hade hade nästan intalat mig själv att jag aldrig skulle klara det. Speciellt efter första uppkörningen. 
 
Det känns så himla konstigt att jag får köra själv nu. Jag har ju ingen egen bil men körde lite med min mammas idag, det är lite läskigt att köra utan någon som faktiskt kan styra upp situationen om man håller på att ta ihjäl sig själv eller någon annan (Ja, känn er trygga om ni möter mig i trafiken) Jag litar inte riktigt på mig själv, känns som jag gör något olagligt när jag kör runt... Såg en polis som stod vid vägen och fick panik "faaaan, nu är jag fast!!!" Det kändes inte så stabilt.
 
Men förhoppningsvis försvinner den osäkerheten när jag kört ett tag. Otroligt skönt är det iallafall att jag äntligen tagit kortet, är så lättad! Det hade jag aldrig kunnat tro men det är ett bevis (för mig själv) att mycket faktiskt går om jag verkligen vill och inte ger upp... Jag har inte brytit ihop några gånger under den här resan men huvudsaken är att man tillslut klarar det mål man satt upp, oavsett om det tar tid och även om man bara känner för att ge upp allting... Man klarar så mycket mer än vad man har intalat sig själv om. Nu är det här ett avslutat kapitel i mitt liv -Andas ut!!
 
Aldrig mer ett till inlägg om körkortsångest, måste vara lite av en lättnad för er också!